Syahirah: Exam week + Raya Haji.

Entry About Shout Follow D'Board
 reader(s)

  • Hi ho! Need to know bout me? Seriously?


owner

Contact Me

10:44 PM | 0 Cloud(s)
Exam week + Raya Haji.



Good evening. Setelah sekian lama aku tak bukak blog nih. Ade macam sangkar tikus mungkin? HUHU
OKeh. Lihat drpd title aku. EXAM. Ape bende tuh? makan ker?

Tahun ni macam pelik pun ade. Pihak atasan suke lambat-2kan periksa. Kami sebagai pelajar yg menghadapinya Tambah-2 lagi tingkatan 4, tersangat cemburu lagi jeles dengan budak tingkatan 3 yg sudah habis dahulu. *walaupun dah pernah mengalami. (amek kau ayat karangan aku dah keluar!)

Tapi best jugak exam dekat-2 dengan cuti. Tak payah nanti sibuk-2 buat kerreksyen. Lagi menstress kan cikgu-2 yg nak pergi bercuti, terpaksa mnanda kertas-2 kami tuh. Nasiblaaa.. :P

Hari ni baru habis 5 paper drpd 22. Fuh! Mau tak 3 minggu baru habis. Tambah pulak dengan cuti. Orang nak raye kan. Kena lah berkorban same. Rindu nak balik kampung. Tapi takde sape. So, duduk di rumah sajelah. Dah ade yang sedang menghadapi peperiksaan, yg lain pun berkorban lah jugak tak pergi ke mane-2. Adehh..

Bahang SPM dah rase dah. Kena struggle abes tahun depan. GoGoGo!!



Anybody MISS me? HAHA. Kesah pulak aku kalau takde pun. Boring study, tangkap-2 gambar. (^.^)V


HATI manusia mudah berubah. 
Maaf atas segala kesilapan. Tinggal kenangan.

Labels: , ,

0 Comments: