Syahirah: Aku nak jadi fisiologis lah..!!

Entry About Shout Follow D'Board
 reader(s)

  • Hi ho! Need to know bout me? Seriously?


owner

Contact Me

7:10 PM | 0 Cloud(s)
Aku nak jadi fisiologis lah..!!

Assalamualaikum wbt.

Hari Sabtu baru ni kan kena ganti sekolah. Tapi aku gedik pegi lawatan ke Kolej Masterskill. 
Aku pelik gak mule-2 tuh. Ramai giler berebut nak pergi. Sampai ade yg main delete-2 nama. Tak aci kot! Padahal kolej ni, kolej swasta. Kau ade duit boleh la nak sambung sane. Kalau tak nak harap biasiswa die, kena jadi budak terpandai lahh.

Huh, citer waktu pejalanan nak pegi. 
Aku sendiri tak pasti kolej ni kat mane. Bile dahsampai Ipoh, rmai yg bising bile la sampainyer. Jauh benorr. Ghupenye dye dekat dengan Mydin Meru yg baru tuh. Boleh tahan la jauhnye. Dekat je dengan kilang Nippon paint. Nippon paint~~ *nyanyi ala-2 dalam iklan tuh.
No wonder lah bangunan kolej tu sume kaler orengg. *Dapat sponsor lah tuh!


First impression aku kat kolej nih = orang kaye-2 je belajar kat sini. Opps!
Dah name pon private kolej kan. Nasiblah datang hari sabtu. So, takde class la kan. Cuti time.!
Memang agak sunyi la kolej tuh. Cume ade la 2, 3 orang student utk tunjuk2 tempat kat situ.

Kat sini dia banyak tekan kan bab fisiologi. Selama ni, ramai yg ingat, ambik medik, keluar jadi doktor. Jadi nurse. Maybe sektor pekerjaan ni tak ramai yg ambik kot. Memang dapat tarik minat aku.
mungkin suatu hari nanti ini bakal jadi kerja aku. Sape tau kan?
Meneroka ke lab dia!
 


Universitas student will be. InsyaAllah.

Ada style doktor tak? *perasan jap

See that. Physiology!
Haa! tu demo dia!
 Ade satu lagi. Abang tu memang pandai belakon lah. Boleh amik Grammy Award lah. HAHA
Main sepak-2 sikit patah kaki! Stress usha laptop tak on jadi strok! Memang hebad.


Time for tangkap gambar!
The form 4 batch.

Say goodbye to Masterskill..!!
See that diorang memang tidoq as Im expected. Penat-2




Tapi sebelum balik ke sekolah, sempat jugak pegi makan-2 kat Mydin. Alang-2 lah katekan.
But no picta captured. Pukul 6 lebih camtuh, sampailah ke Lekir.
A reallyreally tiring trip. Best jugak kalau ade lawatan macam ni lagi. Weeee~


The very substance of the ambitious is merely the shadow of a dream. -William Shakespeare 

0 Comments:




Universitas student will be. InsyaAllah.

Ada style doktor tak? *perasan jap

See that. Physiology!
Haa! tu demo dia!
 Ade satu lagi. Abang tu memang pandai belakon lah. Boleh amik Grammy Award lah. HAHA
Main sepak-2 sikit patah kaki! Stress usha laptop tak on jadi strok! Memang hebad.


Time for tangkap gambar!
The form 4 batch.

Say goodbye to Masterskill..!!
See that diorang memang tidoq as Im expected. Penat-2




Tapi sebelum balik ke sekolah, sempat jugak pegi makan-2 kat Mydin. Alang-2 lah katekan.
But no picta captured. Pukul 6 lebih camtuh, sampailah ke Lekir.
A reallyreally tiring trip. Best jugak kalau ade lawatan macam ni lagi. Weeee~


The very substance of the ambitious is merely the shadow of a dream. -William Shakespeare