Syahirah: Exam. HOMAIGOD

Entry About Shout Follow D'Board
 reader(s)

  • Hi ho! Need to know bout me? Seriously?


owner

Contact Me

11:10 AM | 0 Cloud(s)
Exam. HOMAIGOD

Assalamualaikum peeps.

Cepat gile masa berjalan. Tengok-2 dah nak habis bulan 9. Bulan 10 bakal tiba!
Exam pun dah dekat. Lagi dua minggu je, Budak-2 PMR pun mesti lagi berdebar. Tapi untunglah diorang exam seminggu je. Ni budak menengah ATAS 2 minggu. Kalau boleh nak lama lagi. 

Selama setahun ni aku pikir balik, ape yang aku dah belajar ek. Banyak main betul. Orang kate form 4 tahun honeymoon. Honeystar lagi best. Adooii. Next year dah form 5, SPM pulak tuh.
Nak pulun balik mane aku tercicir memang separuh mati la. . Macam mane pun kena jugak. Terpaksa lah untuk diri sendiri jugak. Start from today, aku memang akan study betul-2! Fighting Syirahusna. U can do it! HAHA 


Enjoy sttudying! Peace :P
Low of studentology: Book continues to be in state of rest or covered with dust and soil, unless exams are appeared :)

0 Comments:




Enjoy sttudying! Peace :P
Low of studentology: Book continues to be in state of rest or covered with dust and soil, unless exams are appeared :)