Syahirah: Ogos - Bulan Hadiah?

Entry About Shout Follow D'Board
 reader(s)

  • Hi ho! Need to know bout me? Seriously?


owner

Contact Me

10:14 PM | 0 Cloud(s)
Ogos - Bulan Hadiah?

HyeHye!! Asslamualaikum

Bulan September bakal menjelma. Tapi Ogos belum habis lagi tauu. Sebab ape aku rasa macam bulan untuk bagi-2 hadiah je? Sebab aku dapat banyak hadiah tau. HEHE :) Kau hado? 
Aku ni memang lah jarang dapat hadiah. Tapi kalau orang dah bagi, ambik jelah kan. Tak baik menolak rezeki. Wahaha! Alasann..

One of the reason maybe sebab raya dalam bulan ni kot...?? Orang bagi duit raya lah kan. Tu hadiah ke? Tak kot. Biasalah kan dapat duit raya. 
Tapi,aku raya-2 nih, dapat banyak sangat makanan yang merongakkan gigi a.k.a COKELAT! Feberet aku wehh. Takkan nak tolak kan. Dapat  yang BIG SIZE pulak. *saya suka,saya suka~


Aku tak kesah ape jenis pun. Dah bagi ni pun aku gila suka! Wahaha.
Siapakah gerangan pemberi yang  baik hati ni? Jeng..jeng..jeng..


Manusia yg dekat sebelah aku tuh.
Name die Fizi Gemok. HEHE
Ade lagi.. Yang ni terbaru


Terima kasih yee Amar Cisdel~ Budak awesemm lah katekan. Dapat skali dengan duit raye.

Kenapa korang tak bagi time birthday aku yg akan datang tak lame lagi nih? HAHA
(orang dah bagi tu kire bersyukur lahh) 
Papepon, thanks sangat korang sebab bagi aku hadiah. Tau la aku raye ni dapat turun 5KG. Tak makan nasik punye pasal. Nak kurus, try lah yee. :)

Tangan yang memberi lebih baik daripada yang menerima 

0 Comments:




Manusia yg dekat sebelah aku tuh.
Name die Fizi Gemok. HEHE
Ade lagi.. Yang ni terbaru


Terima kasih yee Amar Cisdel~ Budak awesemm lah katekan. Dapat skali dengan duit raye.

Kenapa korang tak bagi time birthday aku yg akan datang tak lame lagi nih? HAHA
(orang dah bagi tu kire bersyukur lahh) 
Papepon, thanks sangat korang sebab bagi aku hadiah. Tau la aku raye ni dapat turun 5KG. Tak makan nasik punye pasal. Nak kurus, try lah yee. :)

Tangan yang memberi lebih baik daripada yang menerima