Syahirah: Cherita Minggu Lephas...

Entry About Shout Follow D'Board
 reader(s)

  • Hi ho! Need to know bout me? Seriously?


owner

Contact Me

5:53 PM | 0 Cloud(s)
Cherita Minggu Lephas...

Assalamualaikum readers!
*Since bila pulak aku ade follower tetap nih? Perasan jap!

Got some friends keep asking when 'u want to update ur blog huh?' I dont have any time to update lahh..
Hari ni baru arse rajin sikit nak taip-2.

Nak story sikit. Minggu lepas, memang busy sangat aktiviti kat sekolah. Untuk pelajar-2 yg malas nak belajar cam aku ni memang seronok sangat lah kan~ HEHE
Normal what..!


Hari Isnin, IMurid 1Sukan tuh. Ber'erobik' lah hari tu. Happening la hari tuh. Dengan tarik tali bagai.
Memang reporter yang lembap kan. ^^V


Preparation for 'tarik tali'

 
Go TUAH Go!!
Semangat kesukanan namenye tu yeah!
Tapi sayangnya Tuah tewas dengan Jebat @ Merah. Takpe lah. Takde rezeki. 
Jebat pun kalah dengan cikguu.. lalala~

 
Cikgu Izzudin. Ada gaya. :))

  
Tengok lah tuu. Macam-2 gaya. HAHA

 
Jebat. No komen. (kalah sudaa)

Bila dah habis aktiviti, kena la masuk kelas. Dah penat, memang letih nak belajar la citenye. Pujok punye pujok cikgu, tak payah belajar.

 Yeayy! *Sorakan kegembiraan*
Hari tu penuh dengan games jer. Hari yg ohsemm jugak laa. Tapi ade lagi best which is hari koku. Nanti-2 lah aku updet lagi. Banyak gambar bakal menyusul. Yang bawah ni, korang layan la ek, 

Perlukah anda 'pause' aksi anda bila nampak kamera?
Habit dah kot.?!

Tukang sorak TUAH! (buat muke comels pulak kau ye!) HEHEE

Kasturi preparation.

Cikgu-2 Praktikal. Sakan posing cikgu yea..

pelajar SMKBS.! Terbaek!


"Tali tak tarik abes lagi tuh"
=..=''





Macam-2 eksyen dah cikgu-2 nih. Bukan slalu dapat gambar-2 cam nie.. Maafkan saye.. ^^V

0 Comments:





Preparation for 'tarik tali'

 
Go TUAH Go!!
Semangat kesukanan namenye tu yeah!
Tapi sayangnya Tuah tewas dengan Jebat @ Merah. Takpe lah. Takde rezeki. 
Jebat pun kalah dengan cikguu.. lalala~

 
Cikgu Izzudin. Ada gaya. :))

  
Tengok lah tuu. Macam-2 gaya. HAHA

 
Jebat. No komen. (kalah sudaa)

Bila dah habis aktiviti, kena la masuk kelas. Dah penat, memang letih nak belajar la citenye. Pujok punye pujok cikgu, tak payah belajar.

 Yeayy! *Sorakan kegembiraan*
Hari tu penuh dengan games jer. Hari yg ohsemm jugak laa. Tapi ade lagi best which is hari koku. Nanti-2 lah aku updet lagi. Banyak gambar bakal menyusul. Yang bawah ni, korang layan la ek, 

Perlukah anda 'pause' aksi anda bila nampak kamera?
Habit dah kot.?!

Tukang sorak TUAH! (buat muke comels pulak kau ye!) HEHEE

Kasturi preparation.

Cikgu-2 Praktikal. Sakan posing cikgu yea..

pelajar SMKBS.! Terbaek!


"Tali tak tarik abes lagi tuh"
=..=''





Macam-2 eksyen dah cikgu-2 nih. Bukan slalu dapat gambar-2 cam nie.. Maafkan saye.. ^^V