Syahirah: Spirit of Mine

Entry About Shout Follow D'Board
 reader(s)

  • Hi ho! Need to know bout me? Seriously?


owner

Contact Me

10:07 PM | 0 Cloud(s)
Spirit of Mine

Halo! 
Firts of all, aku nak cakap taip, Salam Nisfu Syaaban. Amalan kita yang lepas dah ditutup bukunye. Sekarang bemulalah buku yang baru. Itu la yang mak aku bagitau. So, dalam buku baru ni, aku dah pasang azam, nak tingkatkan lagi prestasi kehidupan aku. That i say the spirit is comin!!

Ahaks! 

Bab study memang aku kena struggle gila prabeh laa. Dah la esok hari ''Mesra'' cikgu-cikgi dengan makbapak. Orang lain kalut cuak tak mau makpak depa mai. Aku? Aku dah siap print slip amek dari SAPS tunjuk dah. Tapi, aku tak tunjuk saje lah kan. Aku bagi la sebab aku dapat result punya 'baguih' la nih. Ape la cikgu Ros-Suria-Wani nak habaq kat mak aku esok. *sigh*
Being the lead of ma parent children, a lil' bit hard for me to take over it. All have to be perfect in their eyes. *again sigh*

Acane lah nak buang Virus M (maless!!) dalam diri ni weh. Bale-2.. Dugaan Syaitoonn sungguh.
SO, mai la kita pakat ramai-2 pi bukak buku. Aku paling dak pun bukak komik. Buku jugak kan?? keke:)
Dari aku dok beletiaq panjang-2 baek aku pi study dulu noohh..



Thanks for reading:)    

0 Comments: