Syahirah: Oh My Essay!

Entry About Shout Follow D'Board
 reader(s)

  • Hi ho! Need to know bout me? Seriously?


owner

Contact Me

6:36 AM | 0 Cloud(s)
Oh My Essay!

Assalamualaikum.

Good morning!Pepagi buta nih, lepas sahur twrus je aku bukak laptop nih mencari sample essays yang kena hantar petang nih. Kenapa satu pun tak boleh pakai nih? Google. Di mana kah kau sembunyikan the thing that I really need to use NOW?!!!

Itulah. Nak kena hantar petang ni, pagi baru kelam-kabut nak buat. 3 hari sebelum ni taknak pulak buat.
''Dont cry over the spilt milk" lahh.. Dah la essay berdasarkan proverbs yang dia bagi.
 Kalau tak jupa jugak, Aiiiii.. terpaksa lah buat sendiri. Parah parah...


0 Comments: