Syahirah: NewExperience, NewFriends, NewStory (Part 2)

Entry About Shout Follow D'Board
 reader(s)

  • Hi ho! Need to know bout me? Seriously?


owner

Contact Me

1:32 AM | 0 Cloud(s)
NewExperience, NewFriends, NewStory (Part 2)



Hello peeps!

Dah sebulan lebih. aku kate nak hapdet pasal XTVT kt OB rituh dari yg PART 1. Tak jugak hapdet-2. apee laa.
Ape ek nak sambung??

Haa!! Nak tau tak, kat sana, Pangkoq la kan. Makan kat sane memang sedap! *untuk yg jadi makanan la
Ade je yg tak jadi makanan. Jadi hape aku pun tak tau. Dapat makan megi, sardin, ayam dalam tin. Kalau dekat rumah mesti mak marah kalau makan benda-2 tuh banyak kan? HEHE
Untuk group aku, budak-2 laki punye keje la nak hidupkan api. Then bagi pompuan masak. Last-2 kitorang jugak yg kena marah balik. Komplain nasi lembik la, nasi mentah la. Bila dah bagi budak laki masak, kitorang pulak nak kena basuh tin-2 ape sume tuh. *kat sane takde pinggan mangkuk keyh!
Sabau je lahh..


Tengok! Kan tak de pinggan..
Sharing is Caring. Right wanie? HEHE


Cooking rice.. Rice cook ke?

Sampai la hari second last, kitorang dah kayak balik ke OB Lumut. Sampai dalam pukol 11 camtuh.
Paling best, kayak aku capsized. Kasut sekolah aku hilang di tengah lautan. Tapi, partner aku lagi terbaek! Spec hilang teros. Naseb aku tak pakai spec time bekayak tuh. Kalau tak naye la. Terbang RM300.

Petang tuh pulak, pukul 5 camtuh, siap-2 untuk Solo Camp! Memang solo camp benda yg paling kitorang taknak. Mane tak, kena tido sorang-2 dalam hutan tuh. Before masuk hutan, kitorang tepakse daki bukit keluar dari OB. Bukan rendah bukit tuh dan bukan dekat. Sampai ke seberang jalan Laut Teluk Batik. Tinggi kot bukit tuh!!

Asal bole je weh tent aku nih. =..=''
Walking home~

Im coming home~ Im coming home~

Ape lagi. Dah gune kena la cuci! HOHO
Friday!! Its time for back home. Memang rindu sangat kat diorang. Ade yg duduk kat area perak ni, boleh la buat reunion. Ni budak-2 Johor, mane la nak turun perak kan.

Terserlah ke gengster an kau DIn


Read that yeah!

The SMKBS bounders :))
Miera pulak hilang. hehe
Dengar cite bulan 10 ni nak buat lagi. Nak pegi? Hurmm. Tak larat laa~
Cut!
OKeh tuh jea story aku dekat sane. So, memang rugi la sape yg tak pegi kem nih. Macam-2 ilmu boleh dapat. 

Chau!

(: Thanks for reading ♥♥♥

0 Comments:



Tengok! Kan tak de pinggan..
Sharing is Caring. Right wanie? HEHE


Cooking rice.. Rice cook ke?

Sampai la hari second last, kitorang dah kayak balik ke OB Lumut. Sampai dalam pukol 11 camtuh.
Paling best, kayak aku capsized. Kasut sekolah aku hilang di tengah lautan. Tapi, partner aku lagi terbaek! Spec hilang teros. Naseb aku tak pakai spec time bekayak tuh. Kalau tak naye la. Terbang RM300.

Petang tuh pulak, pukul 5 camtuh, siap-2 untuk Solo Camp! Memang solo camp benda yg paling kitorang taknak. Mane tak, kena tido sorang-2 dalam hutan tuh. Before masuk hutan, kitorang tepakse daki bukit keluar dari OB. Bukan rendah bukit tuh dan bukan dekat. Sampai ke seberang jalan Laut Teluk Batik. Tinggi kot bukit tuh!!

Asal bole je weh tent aku nih. =..=''
Walking home~

Im coming home~ Im coming home~

Ape lagi. Dah gune kena la cuci! HOHO
Friday!! Its time for back home. Memang rindu sangat kat diorang. Ade yg duduk kat area perak ni, boleh la buat reunion. Ni budak-2 Johor, mane la nak turun perak kan.

Terserlah ke gengster an kau DIn


Read that yeah!

The SMKBS bounders :))
Miera pulak hilang. hehe
Dengar cite bulan 10 ni nak buat lagi. Nak pegi? Hurmm. Tak larat laa~
Cut!
OKeh tuh jea story aku dekat sane. So, memang rugi la sape yg tak pegi kem nih. Macam-2 ilmu boleh dapat. 

Chau!

(: Thanks for reading ♥♥♥