Syahirah: Hye Kawan!

Entry About Shout Follow D'Board
 reader(s)

  • Hi ho! Need to know bout me? Seriously?


owner

Contact Me

12:21 AM | 0 Cloud(s)
Hye Kawan!


erm. HYE Hello!

Kali ni aku rase nak story pasal sorang member aku nih. (tetibe nak cite pasal orang kan.)
Actually, bukan sorang lah. Tapi ramai!

Starting with the one who make me wants to make this entry. 


AMMAR DANIAL . *betoi ke name kau tuh? Budak nih tah turun dari mana aku tak tau. Tak sedar bile pulak budak ni jadi of my besties. Dia ni, oke laa.. Sometimes, bila poyo dia dah datang, ergh! Kau pahal camni weh?! K Diam. Aku taknak dengar cite ko jap. HAHA. Maap ye Amar. Pape pon, kau the best. Banyak story/info/news yg kau bagitau aku. Mekaseh banyak. Rajin-2 kan diri anda melawat blog saya yee.. Peace ^^V



NUR IZZZATI RIDZUAN. The first conversation we had was in the class 1RK (blok lame) and i thought u are the twin of Dania. HEHE. Tapi, kau dengan muka blurrr tuh kate, mane ade. HAHA. Kita rapat since last year only three of us yang balik tunggu dekat garaj depan tu kot? HAHA.2011 got many memories of us. Aku sayang kau sangat! ^^V





DANIA IDRUS. She got the same kisah dengan Zatie. She's a very nice friend. tersangat Proaktif. Hiper la jugak. Ape yang penting? daNIAZAtiesyiRA! NIAZARA




I got some friends to introduce tu u ollz. But, no this time. IM in a hurry to make some work i havent done before. Thanks for being part of my life. Tanpa korang, takde life lah wehh!! HAHA

K bye. Thanks for reading.
Especially to AMAr!!! :P

0 Comments: