Syahirah: E>X>A>M

Entry About Shout Follow D'Board
 reader(s)

  • Hi ho! Need to know bout me? Seriously?


owner

Contact Me

10:10 PM | 0 Cloud(s)
E>X>A>M

Assalamualaikum.


Ottoke?? Exam dah dekat! Selaras 2 je pon. Haihh. Semua takde mood sekarang nih. Takde feel langsung nak periksa. Nampak ke'siot'an disitu. 

Nak naikkan graf prestasi. Tapi usaha takde. Malas sungguh laa. Syaitoon mengganggu.
Kena dapatkan feel. Azam sungguh-2! Mintak tolong kepada yg bace blog nih, ingatkan aku kalau aku asyik online. Aku kena tahan diri tak online di pagi hari cuti. Hari sekolah pulak waktu malam lebih dari pukul 12. Tolongg yea..

Doakan aku untuk exam terdekat nih. Agak cuak kot. Kalau result aku ada FAIL lagi this time, ayah nak ambik semua barang-2 aku. Tidakkk!
Aku tak buleh hidup tanpa laptop, kamera, phone. They are my life.

So, ingat-2kan lah aku yang selalu lalai ni yaa.. ^^V




0 Comments: