Syahirah: Usahawan? Kelas kau jahh!!

Entry About Shout Follow D'Board
 reader(s)

  • Hi ho! Need to know bout me? Seriously?


owner

Contact Me

7:43 PM | 0 Cloud(s)
Usahawan? Kelas kau jahh!!

Halluu. assalamualaikum.

Yeay! Hari tubukan main semangat sebelum nak pergi kursus usahawan kat Ipoh tahu?!
Memang kelas la buat dekat hotel. Even hotel biase-2 je, kire okey what..
Dengan fully sponsored by Program Usahawan Muda, kami datang just bawak diri, n barang-2 sahaje.
Tapi, paham-2 jelah, kursus camni, a lil' bored for me. Cakap-2 pasal business sahaje tapi cakap-2 penceramah tu dah menarik minat aku nak join bisness.
Korang tau tak, semua perniagaan ni, ade banyak cabang. SO, jangan terlalu tertutup fikiran ingat nak niaga, bukak kedai makan, blablabla..
Why not, kalau nak jadi doktor, bukak klinik sendiri. Its called perniagaan. Takkan nak kerja bawah orang je kan..Nak jugak jadi taukeh! ^_^V


Dekat sana macam-2 benda baru kitorang belajar. Kat sana, pikir care nak dapat duit ajer.. haha
Tapi, ade malam tu kitorang kena present each group pasal project baru benda baru yg orang tak buat lagi. Cara nak buat segala benda tuh. Idea gile dah kuar. Multi-function Spec. Merapu giler.
Kitorang tak tau pulak ade nak buat camtuh, tak pasal je kotorang pakai t-shirt dengan track je. Malu pun ade. Mane tak, orang lain ramai pakai baju sekolah sume. Banyak SBP yg datang.

Nice view from top of the hotel.

Ukehh. Tu saje cite kali nie. Peace yo!

ts ME!!
Success bussiness will be. Ahaks!


0 Comments:



ts ME!!
Success bussiness will be. Ahaks!