Syahirah: June.

Entry About Shout Follow D'Board
 reader(s)

  • Hi ho! Need to know bout me? Seriously?


owner

Contact Me

1:48 AM | 0 Cloud(s)
June.

Hye Hallo peeps!
Assalamualaikum.

Again June come. Cuti penggal ke-2 dah nak masuk minggu ke-2. Thats mean SPM dah dekat! Berie lah kau husna oii.. HEHE 
Bulan puasa lagi la dah dekat. Puasa ganti tahun lepas pun tak habis lagi. Adoii. 

Next week, aku kena pergi Kem. Orang cuti-2 ni pergi holiday dengan family, ni aku tak. Outward Bound School. Here I come! Untuk 5 hari dekat sana. Tak tau la ape yang ade. We'll see soon. JJadi miggu depan maknanye, takkan nampak aku online FB, Henfon saye pun akan dimatikan sebab tak boleh bawak pegi kem tuh. So, jumpe anda bila saya dah balik nanti! Lalala~

Pemulaan bulan Jun 2012, pada hari Jumaat. Make everyday, the BEST ever day in your life.
Kbye :)


Talk To Nature :)

0 Comments: