Syahirah: Peperiksaan yang menCEMASkan..!!

Entry About Shout Follow D'Board
 reader(s)

  • Hi ho! Need to know bout me? Seriously?


owner

Contact Me

11:03 PM | 0 Cloud(s)
Peperiksaan yang menCEMASkan..!!


Haaalllllooooo.. (ala-2 suare hantu tuh..)

Minggu depan bermulalah peperangan yang sangat mendebarkan. Exam yang penting dalam tingkatan 4 nih. Banyak cuak woo.. Mane nye tak, subjek-2 yang baru perkenalkan diripada awal tahun hari tu,(BIULogi, CHIMMYStri, FIZZYk, BADDitional mathematics) dah mule nak menguji diri yang tak seberapa nih sama ada faham atau tidak kerana bakal ber'couple' dengan die pada masa akan datang. Haihh! Penat-2 *itulah ayat-2 pengaruh dari subjek-2 tersebut. 

Dah dekat nak periksa, baru lah kelam kabut nak ber'study group' segala. 
Mane dengan kerja sekolah yang menimbun bak gunung Everest tu, nota-2 pun tak siap lagi. Thaun ni aku rasa memang HORRIBLE, TERRIBLE lahh! Itulah balasan selalu sangat skip kelas.Nasib lah nasib.

Study group bersama! Terima kasih kawan :)
Ikmal, kau the best lah! (baju belang tuh)

Pelbagai soalan telah kami ajukan kepada Ikmal. Aku bagi pangkat cikgu lah kat kau.ngee~
So, goodluck untuk korang yang nak exam mingggu depan. Rasanya, banyak sekolah jugak mula minggu depan kan?  

 Kami ni, pantang nampak kamera. Bedal jer :)


 Terima kasihye budak bushuk pinjamkan Tab awakk!


Tatap puas-2 gambar aku yang gilaakk tuh.
Loc.: Dekat garaj basikal :P





0 Comments: