Syahirah: Exam Habis, Cutilaa..

Entry About Shout Follow D'Board
 reader(s)

  • Hi ho! Need to know bout me? Seriously?


owner

Contact Me

5:40 PM | 0 Cloud(s)
Exam Habis, Cutilaa..

Assalamualaikum. kum ape kombet. bet ape bet men..

Cuti sudah datang! So, whats your plan? hurm.. Don't know lah! Nak buat ape cuti nih? Jalan-2 ke? Duduk rumah je ke? or..... TUITION? ouh mann..
Ke'boring'an duduk di rumah memang tak dinafikan. Tapi, kalau pegi bejalan, abeh la duit aku. 
Tapi, bukan selalu kan nak belanja besaq nih. Hang-out cuti-2 ni mesti ramai orang. Kan?

Sebelum cuti ni, mesti para pelajar dalam Malaysia ni, busy dengan exam kan? Jadi macam mana? OKe ke?
Kalau tanye aku, terok-2. Tak tau la macam mana result nanti. Harap-2 tu takde la yang FAIL kan. 
Tadi, Bio 3 paper last. Teringat waktu tengah exam tadi, senyap sunyi je dalam kelas. Tetibe junior-2 form 1 dok nyanyi lagu 'Balik Kampung'. Memang tak bole bla der. Semangat cuti!
KBYE!




Jangan sekali-kali kita meremehkan sesuatu perbuatan baik walaupun hanya sekadar senyuman.

0 Comments: