Syahirah: Kem Kepimpinan Perdana SMKBS 2012 BEST!!

Entry About Shout Follow D'Board
 reader(s)

  • Hi ho! Need to know bout me? Seriously?


owner

Contact Me

3:45 PM | 0 Cloud(s)
Kem Kepimpinan Perdana SMKBS 2012 BEST!!


Hollaa!!

3 hari 2 malam dok dekat asrama tu memang penat giler bhai! Tapi bagi aku memang kem yg terbaik lah. Thousands of thank you to cikgu Zul and cikgu Adib. Diorang memang hebat kendalikan kem ni. Hope bile-2 akan ada lagi kem-2 macam ni. Mula-2 masuk rase malas sangat. Yela kan orang kate tak kenal maka tak cinta. 

First activity, ade Ujian Personaliti Warna. Dengan warna dapat tahu perangai someone tu mcm mane. Aku? Aku dlm glngan Hijau! Cikgu kate, kaler hijau ni pandai. Yeker??? *winkwink
Then, malam tuh 'ice-breaking' time! Sampai pukul 1 lebih baru dapat naik dorm. Mmg ngantok la citenye. Esok pagi pulak grup aku kena bangun awal kene kejut budak-2 lain. Haish.. ==''



The boys in my group. My junior:]
Hari ke-2, xtvt sume best! Yang ter-best xtvt 'Kembarun'. Waktu tu baru tau kerjasama yg sebenarnya. Lawak jugak kami sume jalan sambil pegang tangan sume supaye tak jauh antara kitorang. Ade yg sanggup makan telur mentah! Minum air teh xde gule dengan panas-2 tuh! 3hari lidah aku tak hilang lecur nye.. :P

One of the activity. We have to do it like in the army camp!


Tali Silaturrahim:]

Last day, rase sedih pulak. Kawan yg sbelum ni tak pernah ditegur @ kenal, baru kenal kat kem nih. Itulah dia! Hehe.. Itu jelah aku nak story. BTW, sbenarnye kem ni minggu lepas. Aku malas nak update awal-2. Malas!!! This tuesday i got 'ujian selaras'. Huh! Doakan aku berjaya!

Ni kitorang punye leader group. Tengok lah yer >_<








0 Comments:



The boys in my group. My junior:]
Hari ke-2, xtvt sume best! Yang ter-best xtvt 'Kembarun'. Waktu tu baru tau kerjasama yg sebenarnya. Lawak jugak kami sume jalan sambil pegang tangan sume supaye tak jauh antara kitorang. Ade yg sanggup makan telur mentah! Minum air teh xde gule dengan panas-2 tuh! 3hari lidah aku tak hilang lecur nye.. :P

One of the activity. We have to do it like in the army camp!


Tali Silaturrahim:]

Last day, rase sedih pulak. Kawan yg sbelum ni tak pernah ditegur @ kenal, baru kenal kat kem nih. Itulah dia! Hehe.. Itu jelah aku nak story. BTW, sbenarnye kem ni minggu lepas. Aku malas nak update awal-2. Malas!!! This tuesday i got 'ujian selaras'. Huh! Doakan aku berjaya!

Ni kitorang punye leader group. Tengok lah yer >_<