Syahirah: Kajima!! I'll Miss You babe!

Entry About Shout Follow D'Board
 reader(s)

  • Hi ho! Need to know bout me? Seriously?


owner

Contact Me

7:05 PM | 0 Cloud(s)
Kajima!! I'll Miss You babe!


Hollo! 

Special Entry For My Lurve Buddies.. 

Sedih pulak aku rase kengkawan nak pindah ni. Since form 1 aku kenal korang tak sangke sampai sini je kite dapat belajar tugeder-2 kan.




Ain Syahira:: aku kenal kau since form 1 aku dapat satu dorm dengan kau. Tak boleh bla sume orang panggil kaw Princess sebab katil kau atas-bawah name Ain. Apela Gedix sangat budak neh =_=''
Tengok alim giler kau ni ek. Rupe nye giler-2 otak kau. HAHA Jadi budak Hulu la kau. Goodluck!

Fazatul Hazirah:: Awak tukar sekolah mengejut giler. Tiba-tiba ja kau ya. Form 1 dulu, kau dok sebElah katil aku. Buleh kate selalu je nak gadoh. HEHE But then, we became very close friend. Thank you soo much my dear. Halalkan ilmu yg banyak kau ajarkan kat aku. Memang aku lembep sket tapi kau still ajar aku. Terima kaseh sangat-3!! Hope kau lagi best belajar kat lenggong sane tuh.


Hafizi Helmi:: Aku kenal kaw time tadika dulu. Tapi maybe kau xingat aku. Paling menyampah tengok muke kau sebab kau ejek beg aku. Memang HOT giler bhai.Sekolah rendah agame jumpe kau lagik. Memang semak je. Sekolah menengah pon kau ade lagik. Aku takkan lupe perbincangan politik kau tuh. Terus kan berjuang di negeri utara sana!



Hakim @ cucu tok siak:: Ni sorang lagik. Kau kan budak HOT kat sini. Dok pekan sane tuh lagi HOT lha kaw yer.  Hutang mu akan ku tuntut selagi kau tak belanje aku.. HAHA
Hope you being an excell engineer okeh!

for being my friend. Aku mintak maaf sangat-2 dengan korang . Memang banyak salah aku dengan korang kan.Dah pegi jauh-2 jangan lupe aku pulak tau. Aku akan rindukan korang sangat-2! Insyallah panjang umur kite dapat jumpe lagi. C U DE IPT! Insyallah..

This is the last memory with you guys:]








Thats all for now. Time to done all the homework. Korang yg nak pindah tu 'untung laa' HAHA
Nyampah ayat 'untung la' tuh.

0 Comments: