Syahirah: Luahan perasaan seorang pelajar

Entry About Shout Follow D'Board
 reader(s)

  • Hi ho! Need to know bout me? Seriously?


owner

Contact Me

3:36 PM | 0 Cloud(s)
Luahan perasaan seorang pelajar


Hola!

OMG! Homwerk aku tak siap lagik. Minggu ni memang penat. Sebelum ni aku eksaited gile nak stay kat sekolah aku sekarang nih, tetibe pulak ko-ku setat awal tahun ni. Aku tak suke weyh!! Bukan aper aku jeles tengok club lain best-2 tapi aku dapat masuk club yg agak borings tak banyak aktiviti lasak. Kelab Biru Hijau (bukan nama sebenar) tu aktiviti die takde camping, kawad yg macam aku tengok kelab lain. Bukan tak ade dalam kelab tuh tapi takde orang nak mengajar. Tak best la weyh T__T

Sekarang aku nak fokuuss belajar. *boleh ker?? Aku ni maleess sikit orangnye. Hari tu dapat tawaran teknik taknak pegi. Sekarang dah tutup pendaftaran baru gedik nak pegi. Husna la husna. Kenape la dengan kau nih.
Nak jadi pelajar yg Cemerlang, gemilang, terbilang lupekan jelah.. :P

SBP oo sbp. layak ke aku nak masuk sane? Hati tu teringin sangat. Tengok orang lain balik ostel ingat time form1. Duduk asrama dekat rumah yg tak sampai 1KM pun. Pukul 6 tutp pagar, pukul 5:55 baru bertolak dari rumah. Kui3
Maybe aku lebih selesa tinggal kat rumah tapi banyak gile dugaan. FB, Blog etc. @__@

So, sekarang just tunggu lah tawaran mane-2. Tak dapat alamatnye kene buat rayuan. Tak dapat gak terpakse la aku stay kat Stone Ten nih.. Sabo jelah~

0 Comments: