Syahirah: Just chillax babe!

Entry About Shout Follow D'Board
 reader(s)

  • Hi ho! Need to know bout me? Seriously?


owner

Contact Me

8:27 PM | 0 Cloud(s)
Just chillax babe!


Hola de Lola!

Macam-macam yg terjadik. Kenape lah kau bagitau aku time balik tadi kawan oi.. Kau la yg buat aku frust tahu! If you not tell me about that i'll not be like this. Ade ke patut kawan aku sorang ni time nak balik sekolah die bagitau budak-budak kelas aku tahun lepas sorang pn tak dapat SBP. Ngek la kau!  Kalau aku yg check sendiri takde la rase macam nih. Semua gara-gara kau!!

SBP and MRSM. Kenapa la lambat sangat keluar result nye. Takde la aku tertunggu-tunggu  jawapannye. Mau je aku pegi masuk teknik arituh. Tapi, qada' dan qadar ALLAH SWT dah tentukan aku stay kat sekolah kesayangan aku nih 'SMK Stone Ten' @ SMK Batu Sepuluh Lekir. ^__^
Thank a lot to brothers and sisters that give me some motivation. It makes me feel better

 Tahniah untuk yg dapat tawaran ke SBP dan MARA:)

p/s:Petang tadi pulak kita dikejutkan penyanyi Izwan Pilus meninggal dunia. Takziah kepada keluarganya..

0 Comments: