Syahirah: Gong Xi Fa Chai.

Entry About Shout Follow D'Board
 reader(s)

  • Hi ho! Need to know bout me? Seriously?


owner

Contact Me

7:10 PM | 0 Cloud(s)
Gong Xi Fa Chai.


新年快乐!

Petang-petang cuti ni bosan dan aku tak tahu nak buat ape. *padahal homework belambak! So, ade sape-sape perasan skin blog aku ni tukar lagik. Gara-gara bosan aku pun tukar lah..

So, cuti lima hari minggu nih, aku tak tau la sama ada duduk rumah or ade ke mana-mana. Hurm.. Cuti ni pun sebab Raye kan? Kepade sape-sape yg sambut tu aku ucapkan SELAMAT HARI RAYE! hehe. Dah macam raye puase pulak. To the only one chinese teacher in my school, Miss Wong Siew Chan, Gongxi-2. *macam la die bace blog aku nih! = ="

Tu je lah aku nak taip. OKe Assalamualikum! -tak jawab dose, jawab sayang-  amik ayat kak Maria. awwaww! 

0 Comments: