Syahirah: The Present!

Entry About Shout Follow D'Board
 reader(s)

  • Hi ho! Need to know bout me? Seriously?


owner

Contact Me

3:00 PM | 0 Cloud(s)
The Present!


Hola!

Da bape lame la aku tinggal blog ni yek? Lame betul tak berhapdet nih.HAHA
Memang best yek tahun 2011 nih. Macam-macam jadik tambah pulak bulan Disember. AWAW!
Hari tu aku pegi Tepen *sebutan orang utara utk Taiping nak pegi nengok baby baru! Due sekali weyh. Chomell2 belake wa cakap lu. Tak caye? Meh sini tengok


Ahaks! mereka bedue nih sepupu yang memang best bile da besar nanti. sebab umo dyorng same. Banyak la saingan between them nnti. HAHA
So, aku dapat present anak sedare baru! And, I got 100 ringgits from their mom and grandmom. Ngeee! Aku kaya!
Then yang paling best, balik je dari Taiping my dad beli fon baru. Aku tak kesah fon ape pon asalkan baru. Syukur ape yang ader..




Dah terang jenis nyer kan. So, senyap!

And now akusedang menunggu one more present from my parents. Its a laptop! Hurm.. bile agaknye nak dapat yer. Mak kate tunggu la ayah balik dari Serawak dulu. Haih ayah baru betolak esok. Sabo jelah nyah!


Agenda esok: 
  • Nak pegi hangout dengan Mardhiah Aime and zati
  • Tengok wayang citer 'Papa i <3 U!'
  • Jalan-jalan
  • buad ape saje....
So, aku harap jadi la yek! Nanti aku story lepas balek besok!





0 Comments: