Syahirah: Selamat Tinggal 2011 || Dilemma

Entry About Shout Follow D'Board
 reader(s)

  • Hi ho! Need to know bout me? Seriously?


owner

Contact Me

11:37 PM | 0 Cloud(s)
Selamat Tinggal 2011 || Dilemma


Hola world! Ayat cam retiss jek. HAHAX

2011 nak pergi meniggalkan kite. ALhamdulillah macam0macam aku dah lalui suka duka dalam tahun ni. 

2012 coming and aku akan masuk ke alam Tingkatan 4. So, waktu nilah kena tentukan arah tuju hidup ni. To all my friends, do the BEST!

Berbalik pada tajuk di ats sana nun, 'DILEMA'. Pasai pa? Pagi tadi, membe aku ade call tanye aku ade dapat tawaran masuk sekolah Teknik atau tak. Siang tadi takdak but malam pulak ade. Sebab tadi aku gatai pi cek website nih. Isi la number IC aku. Tengok-tengok dapat macam nih


Mula la kepala otak aku ni dok pikiaq nak pi ka tak mau. Sekolah dia memang dekat sangat dengan kampung aku. Tambah pulak, ramai member aku dapat sekolah tu. Macam mana ni weh?

Nak kata aku minat tang AGROTEK ni takde lah sangat. Patut ke aku tunggu tawaran SBP? Boleh dapat ke?  Selama ni, aku tak pernah pulak terfikir nak pindah dari sini. My dad tak tau lagi pasal nih. So, I'll wait for him first lah. I'm in dilemma. 

Kbaii. Take time to think.

0 Comments: