Syahirah: no interesting title lah.

Entry About Shout Follow D'Board
 reader(s)

  • Hi ho! Need to know bout me? Seriously?


owner

Contact Me

2:50 PM | 0 Cloud(s)
no interesting title lah.


Hola!

Mak aih! Lame dah aku xtulis ape-ape kat sini. Macam takde interesting story lah. Last week, family aku dok bz beli barang-barang skolah aku dengan adek2. Jalan-jalan kat Teluk Intan kampung yg gile best! HAHA
Nak share gambar takbuleh. Ade dalam lappy. Lappy nye pon takde. Adei -__-'' Baru kali ni la aku dapat tangkap gambar depan menare condong @ pisa tower mlaysia nih. HEHE



Memang cuti-cuti ni bosan lah. Dok rumah memanjang. So, ape aku buat kat rumah tolong mak aku jelah!
Minggu depan dah nak kuar result- 22|11|2011. Cuak giler nih! Sape yg bace nih tolong lah doakan aku dapat result yg terbaik yer. Aku takde lah nak target tinggi-tinggi tapi kalau rezeki aku alhamdulillah. Nanti aku share result aku yek! HUHU

p/s 1: Eh! ade sape-sape perasan tak aku pakai blogskin baru? adeke yg bace blog aku nie? Adei..
p/s 2: ayahku nak terbang ke sarawak pulak! yeay! HAHA ^^

credit pic: pakcik google. Mekaseh!

0 Comments: