Syahirah: Inilah Dia!

Entry About Shout Follow D'Board
 reader(s)

  • Hi ho! Need to know bout me? Seriously?


owner

Contact Me

12:09 AM | 2 Cloud(s)
Inilah Dia!

 
 Hola!

Aku rase aku yang lembap update pasal result PMR aku baru nih.. HEHE. Aku bizi dengan FB kot! dengan FB pun bz gak ker? OKOK. So, aku syukur sangat dengan ape yang aku dah dapat. Alhamdulillah Straight 8As! Aku sampai hari ni still tak pecaye lagik.

Mak aku memang suke tampal je kat fridge die tuh. HEHE

 Alhamdulillah jugak ramai budak-budak skolah aku dapat straight A tahun ni. 11Orang. Kire break record jugak la. Plus, sekolah aku ni kategori luar bandar. HUHU^^
Yeah! I'm proud to be student of SMKBS. My buddies Nur Mardhiah Hassan got 9As, Nur Aime Amnani got 3A.. Nothing is Impossible right? Aku memang tak sangka boleh dapat result macam ni. Itu lah berkat doa mak dan ayah kan.  But ape yang aku rase sekarang macam takde ape yang belaku. Kawan aku kate hati kering. *dush!dush! Kene aku sebijik. Aku tengok orang lain bukan main happy gila. Ape boleh buat. HAHA
So, orang tanya nak pi sekolah mana pas nih? Aku pun tak tau. Sekolah sini jala weh! Belajaq mana-mana sama jaa. The most important is SPM 2 years more to go..

Bukan riaks yek.. MAAP
 p/s: Aku still tak dapat ape hadiah lagi. Ade sape-sape volunteer nak bagi tak?

2 Comments:

Blogger bunnykyu said...

tahniah ^^

Blogger *ct* said...

tahniah dear.. =) work harder for your spm okay! =)



Mak aku memang suke tampal je kat fridge die tuh. HEHE

 Alhamdulillah jugak ramai budak-budak skolah aku dapat straight A tahun ni. 11Orang. Kire break record jugak la. Plus, sekolah aku ni kategori luar bandar. HUHU^^
Yeah! I'm proud to be student of SMKBS. My buddies Nur Mardhiah Hassan got 9As, Nur Aime Amnani got 3A.. Nothing is Impossible right? Aku memang tak sangka boleh dapat result macam ni. Itu lah berkat doa mak dan ayah kan.  But ape yang aku rase sekarang macam takde ape yang belaku. Kawan aku kate hati kering. *dush!dush! Kene aku sebijik. Aku tengok orang lain bukan main happy gila. Ape boleh buat. HAHA
So, orang tanya nak pi sekolah mana pas nih? Aku pun tak tau. Sekolah sini jala weh! Belajaq mana-mana sama jaa. The most important is SPM 2 years more to go..

Bukan riaks yek.. MAAP
 p/s: Aku still tak dapat ape hadiah lagi. Ade sape-sape volunteer nak bagi tak?