Syahirah

Entry About Shout Follow D'Board
 reader(s)

  • Hi ho! Need to know bout me? Seriously?


owner

Contact Me

10:08 PM | 0 Cloud(s)

Photobucket 

Waahh.. Lega gila aku rase bile dah sampai rumah. 5 hari aku dok Shah Alam asyik bejalan jek. Naik longgar kaki aku. Tapi, memang best wa cakap lu! HEHE

Taw jela kan ke mane jek nak jalan kat KL. Aku tak nak cite lah. Penat! And kat sane aku dok umah auntie aku kat seksyen 16. Malam selasa hari tu kan Sukan SEA Malaysia lawan Indon kan? Satu pengalaman yg jarang aku dapat la. Orang lain maybe dah selalu pegi tengok bola kat kedai makan ke memane kan. Tapi ni baru 1st time aku tengok bola ramai-ramai. Memang happening la time tuh! Selalu kat rumah dengan family je tak berape best. Almaklumlah, family aku ade 5 orang jek. Ayah aku sorang je la nak menjerit. HUHU
Tahniah kepade Pasukan Harimau sebab dah baham Garuda. HOHOHO
 Memang aku taw aku lambat wat entry pasal bola nie sebab malam ni pun m'sia dah lawan dgn syria
So, takat ni jel dulu aku citer. Bukan ade yg sudi membace pon kan.
Jom ramai-ramai kite sokong Malaysia!!

0 Comments: