Syahirah: Nice Experience Meredah Banjir!

Entry About Shout Follow D'Board
 reader(s)

  • Hi ho! Need to know bout me? Seriously?


owner

Contact Me

9:53 PM | 0 Cloud(s)
Nice Experience Meredah Banjir!

Photobucket 
Annyonghaseyo! Sesat pulak korea kat sini jap. HEHE

Aku nak cite pengalaman aku hari ni memang best! Tak pernah lagi aku buat benda ni seumur hidup aku. Rasenye la. Pepagi bute lagi aku dah teringat yg due minah ni nak datang umah aku. Agak excited lha sebab dah lame gile dyorang tak datang. So, aku pun kire bangun awal la cuti-cuti ni. Tepat pukul 9:30 am aku bangun. Pegi mandi blablabla. Tengah-tengah breakfast, tetibe pulak rumah aku punye loceng bunyi. Sebok jelah. Aku tak teringat langsung time tuh sebab aku suruh minah-minah tu call aku law dah sampai sebab dyorang naik BAS!! HAHA

Rupenye minah2 tu lah. Hehe jangan mara yek minah! Then, kitorang pun buat la aktiviti yg patut dibuat lah. Makan,minum,borak,tengok tv Memang lepak sungguh la weh! Tetibe pulak petang tuh aku kene senggugut. Mak ai saket nyah! Sabo jela. Habes saket perot aku, sampai la waktu yg paling best tuh. Kitorang cycling satu kampung tuh. Dah la skarang ni musim hujan. Paham-paham la kat sini un air naik jugak beb! Jangan ingat kat ganu je banjir, kat sini pun same gak. Cume tak seteruk kat sane la kan. Nak tengok cane terok nyer?
Paling dalam and kitorang takut nak lalu. Tak pasal2 jatuh naye je..

Daebak!

Air hijau meliputi seluruh jalan ni.

 HAHA. Aku teruja jap. Bukan nak kate aku ni tak pernah meredah banjir, tapi teruja sebab jadi kat kawasan rumah aku. Naseb rumah aku tak kene..Habis penat pusing2 kitorang pun balik umah and begamba jap. HEHE memang itu lha hobi kami!



This is to Aime. But i forgot to give laa.. Nanti jumpe aku igat bagi kat kau ye nyah!

To Kechik! Cek Mardhiah. Pun lupe gak tadi.


0 Comments:



Paling dalam and kitorang takut nak lalu. Tak pasal2 jatuh naye je..

Daebak!

Air hijau meliputi seluruh jalan ni.

 HAHA. Aku teruja jap. Bukan nak kate aku ni tak pernah meredah banjir, tapi teruja sebab jadi kat kawasan rumah aku. Naseb rumah aku tak kene..Habis penat pusing2 kitorang pun balik umah and begamba jap. HEHE memang itu lha hobi kami!



This is to Aime. But i forgot to give laa.. Nanti jumpe aku igat bagi kat kau ye nyah!

To Kechik! Cek Mardhiah. Pun lupe gak tadi.