Syahirah: Masak-Masak:)

Entry About Shout Follow D'Board
 reader(s)

  • Hi ho! Need to know bout me? Seriously?


owner

Contact Me

1:02 PM | 0 Cloud(s)
Masak-Masak:)

Photobucket 

Haloo..  Selamat hari-hari:)
Ni nak tanye siket, korang suke memasak tak? Kalau aku, memang feveret gilak la. Bole kenyang! and gemoks too.. HEHE

Last week memang minggu memasak aku. From monday to friday. Wah! Bole jadik master chef lepas niengee~
Isnin Selase, aku masuk kursus buat roti! Korang ader?
Memang best! Sampai 10 jenis roti kitorang buat. 
HOHO gemok lah..


Xpecaye aku buat? HEHEH


Then, hari rabu khamis aku masak kat umah je lah.

Jumaat! Aku join dak-dak ostel masak dengan ustazah kat ostel lah.
Memang bez. Rase cam dok kat rumah bujang. Ngehngeh..


Prepared by : Aimi, Miera, Atul, Dayah Hot!, Fera, Tiqah, Nadrah, Miela:)
Tukang makan: Syirahusna aka Aku! HAHA
Memang sodap la weyh!

Ini dessert nye. Memang yummy!
So easy to cook. Gule merah+santan @ susu cair+sagu+Ais= Sagu ape ntah..HEHE
Jom try!

Next, tengok lah hasil kerja kami ni!
Best tak?! :P


Kami punyer kerja!
OKe thanks korang sebab bagi aku join masak-masak kat asrama nie.. 

psstt.. Korang masak pe pulak raye nie?

0 Comments:



Kami punyer kerja!
OKe thanks korang sebab bagi aku join masak-masak kat asrama nie.. 

psstt.. Korang masak pe pulak raye nie?