Syahirah: Grumpy Bread!

Entry About Shout Follow D'Board
 reader(s)

  • Hi ho! Need to know bout me? Seriously?


owner

Contact Me

9:56 AM | 0 Cloud(s)
Grumpy Bread!

Photobucket 

Halo halo! First skali aku nak ucapkan selamat hari raye korban kpd kluarge, kawan-kawan serta jiran-jiran sbelah rumah saye. *Dah macam buat ucapan kat radio pulak!
Sape-sape perasan template aku asek betukar2 jek minggu nieh? Ok, abaikan. Bukan ade pembace pun kan. T_T

Aku dah letih laa. Asal aku nak edit sikit, salah, aku xtaw camne nak betulkan, TUKAR TEMPLATE!!

Hadush! tu lah perangai aku yg memang xboleh nak ubah. Rosak sikit, buat balek dari mule. HAHA
Oke la.. Aku nak buat macam roti grumpy kat ats tuh! >:(

Bubye^^

0 Comments: