Syahirah: Tagging Game!

Entry About Shout Follow D'Board
 reader(s)

  • Hi ho! Need to know bout me? Seriously?


owner

Contact Me

4:21 PM | 0 Cloud(s)
Tagging Game!

Hello u ollz!
Semalam aku telah di tag oleh manusia bernama Echa. HEHE
Benda ni macam game la kot. nak taw, Jom bace!


The Rules  

  • You must post these rules
  • Each person must post 11 things about themselves in their journal
  • Answer the question the tagger set for you in their post. And create new eleven question for the people you tagged to answer
  • You have to choose 11 people to tag and link them on the post
  • Go to their page and tell them you have tagged him/her
  • No tag back !
11 things about ME
  • Syahirah Al-Husna binti Halyubi
  • My birthday is on 4th Sept '96
  • Sedang menganggur tunggu result PMR
  • I'm the only princess in my family
  • Suke makanmakan
  • A fan of Bruno Mars!
  • Kaki Facebook, Kaki novel, Kaki komik:D
  • Minat cite Korea ;)
  • I'm not Hot but just cool :P
  • Study sampai mencapai segala kehendak aku
  • Sayang GIILLAAA kat kawan-kawan aku!
Question from Echa

 
-Mak kau suroh pegi kedai beli barang tetibe kawan kau call ajak keluar , kau pilih sapee dulu ? 
#Aku pegi kadai dulu, pastu baru la kuar dgn kawan 
-Facebook and twitter , mane best ? Kenape ?
#Facebook la sebab boleh share mcm2 maklumat and picture:)

-Lagu apa paling best bagi kau ?
#Sumer lagu Bruno Mars!
-Sayang kawan lebih or sayang pakwe/makwe lebih ? Why ?
# Aku lagi sayang kawan sebab pakwe boleh cari TAPI kawan yg baik susah nak carik!

-Kalau ada orang panggil kau loading(lembap) , apa kau akan ckp kat bdk tuh ?
#Kau hengat pantas sangat ker?
-Bantal busok kau ad peta ta ? peta Malaysia or peta Dunia ?
#Aku rase takde peta. Bantal aku clean n clear.. HEHE
-Kawan baik kau bocorkan rahsia kau , ap kau buad ?
#Get away from her
-Ada budak perasan cantik/handsome , siap cakap 'ak taw ak comel/kacak blablabla' rase meluat ta ?
#Agak laa... Gediks tuh
-Teringin na jadi famous ? Kenape ? Penting ker ?
#Aku pernah lak terfikir nak famous. Aku rase tak penting kot..
-Kau sukee Fasha Sanda ? Bagi sbb kenape suke or ta suke
#Aku tak suke lah. Banyak sangat gosip pasal die. sory ek fans fasha sandha..HOHO
-Kalau pakwee/makwee kau tinggalkan kau sebab die ad org laen , kau buad ap kat die ? kau nanges ta pasal diee lepas ap die da buad kat kau ?
#Buat ape nak nanges untuk laki yg belom tentu jadi suami kite..

Questions from Syirahusna

  1. Ape yang penting dalam HIDUP korang?
  2. Benda terakhir korang beli dgn duit sendiri
  3. Berapa lama korang cintakan kekasih korang?
  4. Apekah 5 lagu FAVERET korang?
  5. Apekah karakter kartun yg korang minat? Kanape ek?
  6. Apakah karakter kartun yg paling korang tak minat? Kenape pulak?
  7. Superhero/heroin yg korang nak jadi
  8. Pernah tak korang basuh baju sendiri?
  9. Ke mane tempat yg nak sangat-sangat korang pergi?
  10. novel/buku/majalah yg terakhir korang beli
  11. sayang kawan atau pakwe/makwe?
Time To Tag!

          

0 Comments: