Syahirah: 2nd GiveAway by LyssaSecret

Entry About Shout Follow D'Board
 reader(s)

  • Hi ho! Need to know bout me? Seriously?


owner

Contact Me

4:57 PM | 2 Cloud(s)
2nd GiveAway by LyssaSecret

:a:Hallooo... (ade orang ker nih?)

pada tarikh 4/9/1996 pada jam 3.41 pagi,
telah lahirnya seorang bayi yang kini tepat berusia 15 tahun,
dia ialah SYAHIRAH AL-HUSNA BINTI HALYUBI.

Happy Birthday to me :44:. hikhik
Birthday aku same dengan kak lyssa rupenyer. Tak sangke aku. Blogger terbaek tuh!:11:
And, die pun nak bagi hadiah kat orang. hurm..
Aku nak buat, tak der duet. So, aku join die punyer contest lah!



Syarat - Syaratnya :

1. Follow Blog Lyssa (kalau tak nak pun tak pe . Tak paksa :)
2. Buat satu entry yang bertajuk : "2nd GiveAway by LyssaSecret".
3 . Tempek Banner di atas dalam entry tersebut.
4. Send link tersebut ke ruang Comment Entry Ini.
5. Tag kepada 3 orang Rakan Blogger anda.

Saye tag kepade Kak Siti, Aimie Amnani and Kak Ana!

Once again! Happy birthday to us!

2 Comments:

Blogger Lyssa Faizureen said...

wahh . bufday kita sama ! thnnx join . gud luck ok ?:)

Blogger *syirahusna* said...

sme2 k.lisa.. okess. arap2 tu dpt lah ek? hehe:)