Syahirah: Trial Comin Beb!! haha..

Entry About Shout Follow D'Board
 reader(s)

  • Hi ho! Need to know bout me? Seriously?


owner

Contact Me

6:37 PM | 2 Cloud(s)
Trial Comin Beb!! haha..

Yeay! Lagi 32 hari nak tak sampai dua bulan lagi Trial PMR. Cuak beb! Aku lagi dekat lagi aku buat tak tau. Orang bijak pandai kate "dekat-dekat nak exam jangan stress sangat". Tapi, aku sbelom ni pun bukan nyer struggle sangat.hehe :D
Ape-ape pun, wish me the best! Doakan la yerk..

Hari Jumaat lepas, sekolah aku buat Hari Interaksi. Giler cuak time mak aku tak datang lagik. Tapi, pas mak aku datang, chill jer laa. Result mid-year exam aku pun leh tahan cukup makan jer laa. '2A5B1C' kuikuikui..
Ape-ape pun, study smart! Don't study hard!
Peace! Saje-saje. Sekadar hiasan :)

2 Comments:

Blogger *ct* said...

good luck for ur trial n for PMR dear =)

Blogger *syirahusna* said...

thanks kak siti! :)



Peace! Saje-saje. Sekadar hiasan :)