Syahirah: Novel+ Batuk

Entry About Shout Follow D'Board
 reader(s)

  • Hi ho! Need to know bout me? Seriously?


owner

Contact Me

1:48 PM | 0 Cloud(s)
Novel+ Batuk

http://www.emocutez.com Hye!!

In this week, aku tak smpat nak update blog..Mengarut-ngarut je keje aku. Sakit tekak yg mule-mule skali mnyerang aku..Uhuk-uhuk!! Sedehnyer~http://www.emocutez.com
Sampailah selsema pulak datang..Adoi!! Sementara keadaan aku mcm ni, aku mngambil kesempatan pg kedai buku and beli novel..hehe Tak patut betol kan? kn?http://www.emocutez.com
Satu novel nie memang aku dah lame teringin sangat-sangat-sangat nak beli..Tengok brape kali sangat tuh!

Novel die btajuk 'Denyut Kasih Medik'

Jalan cerita die best sangat! (bharap satu hari nanti aku akn mnjdi seorang doktor.hehe)
Sebuah kisah perjuangan seorang doktor muda mengaplikasikan syariat di hospital ketika bergelar doktor pelatih (houseman). Ia juga kisah masyarakat kerana menyentuh isu-isu perubatan dalam kehidupan masyarakat. Bukan itu sahaja, ia kisah seorang pemuda yang hidupnya sarat impian dan cita-cita. Lebih menarik, ia bukan hanya menyentuh _qh perubatan bahkan turut menyelitkan fiqh wanita dan fiqh cinta. Nikmatilah satu kisah indah yang sungguh membina, Denyut Kasih Medik..Harge die RM23.00 shjehttp://www.emocutez.com

and satu lagi aku belikan utk sahabatku Zatie..

Menarikkan tajuk die? Novel ni aku blom abes bace lg sbb bg tuan pnye nvel bace dulu..
cerita die mngisahkan tentang Umaira (Mai) dibesarkan bersama Elmiyya (Elmy), Arissa (Aris) dan Aiman (Ayim) di sebuah rumah kebajikan, Teratak Markissa. Sebelum dewasa, Teratak Markissa musnah angkara Geng Tengkorak. Mereka semuanya berpisah. Mai terpaksa tinggal bersama si kaki dera. Ayim diserahkan kepada Haidar, konco kanan Geng Terkorak. Walaupun bergelar penjenayah, Ayim benci pada keganasan dan sikap kejam Haidar. Hobinya adalah membaca novel-novel cinta hasil karya Widad Qameela. Pertemuan Widad dan Ayim di dalam penerbangan ke Malaysia telah membawa kejutan. Widad rupa-rupanya adalah Mai, si comot berhingus yang pernah bergerak bagaikan kembar siam dengannya dulu. Bagaimana pula dengan rakan-rakan lama mereka yang lain? Kena beli la ye.. Hargenye RM19.90 shje..
Jadikan amlan mmbaca amlan kita!!

Lastly,doa kan la aku cpat sihat..huhuhttp://www.emocutez.com

0 Comments: