Syahirah: motivasi with Ust Amal n Ust Mukmin!!

Entry About Shout Follow D'Board
 reader(s)

  • Hi ho! Need to know bout me? Seriously?


owner

Contact Me

9:48 AM | 0 Cloud(s)
motivasi with Ust Amal n Ust Mukmin!!

As-salam and slm 1Mlysia..

Hari ni orang sume pegi skolah. Tapi,aku tak pegi..heheblogger-emoticon.blogspot.com ni pun sbb ad mslah ksihatan yg tak dpt dielakkan..blogger-emoticon.blogspot.com
And bblik pd tjuk, aku na share psl program motivasi utk bdak2 form3 yg akn mnduduki PMR mcm aku ni..

Mmg best sgt!!blogger-emoticon.blogspot.com Tak sangke dpt jmpu dgn Ust Amaluddin live!! haha slalu tgk dlm tv jewp.blogger-emoticon.blogspot.com
Program tu lame kot! Dari pkol 9.30pg until 2.00ptg. Letih gak uh! Mane tak, dduk dlm dwan tu bpe lame an?blogger-emoticon.blogspot.com
But, sdey sgt tak dpt nak smpan knangan jmpe ngn motivator yg best tu..Kamera aku tak bwk..huhublogger-emoticon.blogspot.com

Smalam mmg hari yg sanad2 letih!! Lepas abes program tu, Ko-ku pun bru start.. Kene la jgak pegi.. Balik rmah pn da pkol 5.00ptg..

A whole tiring dayblogger-emoticon.blogspot.combut very meaningfull...
syirahusnablogger-emoticon.blogspot.com

0 Comments: